STØVRING BIBLIOTEK OG UNGDOMSHUS

Nørkær+Poulsen Arkitekter har i samarbejde med Østergaard Arkitekter udviklet Støvrings nye Bibliotek og Ungdomshus. Bebyggelsen placeres med god kontakt til både byen og Stubhuset. Brugergruppen til henholdvis Stubhus og Bibliotek er meget ens, og det er derfor nærliggende, at placere den nye bygning således at der i ankomstsituationen opnås en stærk synergi med Stubhusets indgang. Ungdomshuset placeres vest for Biblioteket - lidt tilbagetrukket fra den fælles ankomst, og skaber et intimt torve-rum mellem Bibliotek og Ungdomshus. Samlet set er den nye bebyggelse formgivet så den åbner sig mod det torvet, der bliver en vigtig spiller i ønsket om at nedbryde dogmer imellem unge og gamle.

ProjektData

år:

2016

placering:

Støvring

bygherre:

Rebild Kommune

status:

Opført

areal:

700 m2 + 400 m2

© 2017 N+P ARKITEKTUR Kattesundet 45 - 9000 Aalborg - Tlf. 96 35 00 11