HUL19

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset. Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.  

ProjektData

år:

2017

placering:

Frederikshavn

bygherre:

Privat

status:

Opført

areal:

300 m2

© 2017 N+P ARKITEKTUR Kattesundet 45 - 9000 Aalborg - Wildersgade 51 -1408 København K Tlf. 96 35 00 11